Mikor beköszönt a jó idő, megkezdődnek a tavaszi nagytakarítások, és ehhez hozzá tartozik a különböző kárpitok és szőnyegek tisztítása is. A ragyogóan tiszta lakásban senki nem szeretne csokifoltos kanapét, vagy a sokadik porszívózás után is porzó, foltok szőnyeget.

Ma már számos lehetőség áll rendelkezésre a szövetek és szőnyegek tisztítására, de miért érné be Ön kevesebbel, mint az egyik legmodernebb és legalaposabb technológiával, ami ráadásul még házhoz is jön? 

Az AmeriClean egy innovatív, 3 lépéses kárpit-és szövet tisztító technológia, melynek segítségével gyorsan megszabadulhat a kellemetlen szennyeződésektől, szaghatásoktól. Így otthona valóban, maradéktalanul tisztává válhat, elbúcsúzhat a foltok, poros szövetektől és nem kell többé izzadságfoltos, poros matracon sem aludnia.

Szolgáltatásunk attól is különleges, hogy díja kiszámítható, hiszen igényekre alapozott szolgáltatási csomagokban is elérhető. Így nem érhetik kellemetlen meglepetések és négyzetmétereket sem kell számolgatnia. Akár egy napon belül tiszta lehet otthonában minden szőnyeg, kanapé, fotel és matrac anélkül, hogy önnek bárhová el kellene mennie, vagy a bútorait, szőnyegeit el kellene szállítania.

Ha Ön is ilyen egyszerű és gyors megoldást keres, nincs más teendője, mint felkeresni weboldalunkat, és kiválasztani az Ön számára leginkább megfelelő szolgáltatásunkat. Az AmeriClean kárpit és szőnyegtisztítást hétvégén is igénybe veheti, és az sem jelent problémát, ha angol nyelvű kommunikációt igényel.