A gyártók ajánlása szerinti időben elvégezni a szükséges karbantartási munkálatokat nem csak azért fontos, mert ezzel minden autótulajdonos sok pénzt spórolhat, de azért is, mert az esetlegesen felmerülő meghibásodások elkerülésével a biztonsági kockázat is csökkenhet.

Gondoljunk csak bele, mennyi bajt okozhat, ha menet közben romlik el a fék, megy tönkre a motor, a kuplung, vagy például a gumiabroncsok állapota nem teszi lehetővé egy hosszabb út biztonságos megtételét… 

Amennyiben Ön nem szeretne az elmulasztott karbantartás miatt kellemetlen, vagy éppen veszélyes helyzetbe kerülni, azt javasoljuk, ne halogassa a szervízelést, forduljon hozzánk bizalommal!

Márkafüggetlen autószervízünkben kulturált körülmények között és 21. századi felszereltséggel várunk személyautókat, kisteher gépjárműveket és tehergépjárműveket egyaránt. Kollégáink egytől egyig képzett és lelkiismeretes szakemberek, akik minden autót úgy tartanak karban vagy szerelnek meg, mint ha csak a sajátjuk lenne. 

A bejelentkezést követően egy alapos állapotfelmérés során állapítjuk meg, milyen munkálatokra van szükség ahhoz, hogy a jármű továbbra is biztonságosan és megbízhatóan működjön. Ügyfeleink kérésére mi szerezzük be a javításhoz szükséges alkatrészeket, melyek bármelyik árkategóriába is tartozzanak, minden esetben megbízható forrásból származnak és magas minőséget képviselnek.

Széles szolgáltatási palettával rendelkezünk, munkánkat rugalmasan ütemezzük, a lehetőségekhez mérten igazodunk az Ön igényeihez.

Ha Ön is megbízható, magas szakértelemmel rendelkező autószerelőt keres, aki kedvező és kiszámítható áron dolgozik, keresse fel szervízünket.

További információkért keresse fel weboldalunkat: nagyauto.net