A kanban rendszer régóta az egyik legnépszerűbb és legjobban bevált eljárás az anyag- és készletek kezelésére, egyszerű, de hatékony módszer arra, hogy optimalizáljuk az anyagáramlást, minimalizáljuk a készletet és egyben csökkentsük a hulladék mennyiségét. A Ferdinand Gross, mint a C-termékek megbízható beszállítója számos, magas színvonalú kanban szolgáltatással segíti ügyfeleit a hatékonyabb anyag- és készletkezelésben.

A Ferdinand Gross kanban szolgáltatásának egyik legnagyobb előnye az, hogy a gyártással, szereléssel, karbantartással foglalkozó cégeknek „just in time” bocsájtják rendelkezésükre a szükséges kötőelemeket és alkatrészeket, így optimalizálják a készleteiket. Ez a csökkentett készlet nem csak helyet takarít meg, hanem minimalizálja a felesleges kiadásokat is. A készletcsökkentés továbbá lehetővé teszi a gyorsabb anyagfolyamatot, mivel a kanban rendszert használó cégeknek nem kell sok időt tölteniük a keresgéléssel, hanem azonnal elérhető az anyag, amire szükségük van.

A kanban szolgáltatás továbbá lehetővé teszi a gyorsabb és pontosabb megrendeléseket is. Az anyagbeszállítás automatikus, az esetleges mennyiségi vagy típus igények változtatása gyors és hatékony, ez pedig rengeteg ezzel összefüggő feladatot, időt és papírmunkát takaríthat meg. Az online elérhető, professzionális rendelési és kanban vizualizációs rendszernek, a FALCON-nak köszönhetően az érintettek bármikor, bárhonnan hozzáférhetnek a rendelési rendszerhez, és a folyamataikat is könnyen nyomon követhetik.

A Ferdinand Gross által nyújtott szolgáltatások teljesen testreszabhatóak, maximálisan igazíthatóak az ügyfél igényeihez, a beszállítástól a teljeskörű C-termék menedzsmentig skálázhatóak. A rendszer használatát alapos és átfogó tervezés előzi meg, majd a testreszabott folyamatoknak köszönhetően ügyfeleik a készletezés helyett több időt fordíthatnak a fontosabb feladatokra.

Egy átgondolt és pontosan kivitelezett kanban rendszer tökéletes választás mindazon cégeknek, melyek a hatékony munkavégzés mellett a költségek jelentős optimalizálására is figyelmet fektetnek.

Amennyiben Ön is azoknak a tudatos cégvezetőknek a táborát erősíti, akik kanban rendszer segítségével szeretnék a C-termék készletezési folyamatokat optimalizálni, keresse a Ferdinand Gross szakértő munkatársait bizalommal. Személyes tájékoztatást kaphat a +36 1 4257523 -as telefonszámon vagy az info@schrauben-gross.hu e-mail címen.