Az Ön gyártási, javítási vagy karbantartási folyamatai is kiszámítható mértékben igénylik a kötőelemek rendelkezésre állását? Akkor Ön bizonyára tudja, hogy egy megbízható és magas minőségű termékeket biztosító C-termék beszállító partner elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy cégének munkafolyamatai zökkenőmentesek, a C-termék beszerzéssel együtt járó költségei pedig a lehető legalacsonyabbak lehessenek.

A Ferdinand Gross a kötőelemek valódi specialistája. Választékuk rendkívül sokrétű, a legkülönfélébb kötőelemeket kínálja. Legyen a gyártási folyamat bármilyen sokrétű, a Ferdinand Gross megbízhatóan nyújtja hozzá a szükséges csavarokat, anyákat és alátéteket. De nem csak a szabvány termékek biztosításában lehet rájuk számítani, hiszen a DIN és ISO szabványú kötőelemek mellett egyedileg gyártott, rajz alapján készült termékeket, valamint műszaki jellegű cikkeket és szerszámokat is képesek biztosítani ügyfeleiknek. Hogy mindig a mindenkori legmagasabb elvárásoknak is meg tudjanak felelni, magas minőségű felületkezelésekkel és csavarbevonatokkal is ki tudják szolgálni megrendelőik igényeit. Az általuk biztosított kötőelemekkel való munkát pedig professzionális vegyi termékekkel teszik még biztonságosabbá és könnyebbé.

Ön tudta, hogy megfelelő C-termék menedzsmenttel a kötőelem beszerzéssel együtt járó költségek akár 70%-át is megspórolhatja?

Bízza kötőelem beszerzési stratégiájának megtervezését a Ferdinand Gross szakértő munkatársaira, akik igényre szabott kanban megoldásokat kínálhatnak az Ön cége számára. Tevékenységének és elvárásainak függvényében rájuk bízhatja igény szerint a raktározást, a szervezést, a kötőelem utánpótlást vagy akár a teljes logisztikát is. Amennyiben szeretne rálátást kapni a várható megtakarítási potenciálra, úgy az online folyamatköltség-kalkulátor segítségével könnyedén kiszámíthatja a kanban bevezetésétől várható eredményeket.

Arra is egyértelmű megoldást nyújtanak, hogy Ön mindig, helyhez kötöttség nélkül ráláthasson a C-termék menedzsmentre! Egyedi kanban vezérlő szoftverük, a FALCON a legmagasabb szintű funkciókkal és legmodernebb technikai megoldásokkal segíti, hogy Ön követni tudja az éppen zajló folyamatokat vagy éppen a kanban-dobozok még készleten levő tartalmát.

Amennyiben Ön valóban professzionális, megkérdőjelezhetetlenül hozzáértő partnert keres a C-termék ellátáshoz, ne késlekedjen! Keresse a Ferdinand Gross szakértő munkatársait és kérjen személyes tájékoztatást!