Tudva levő, hogy a gyártási, karbantartási és egyéb munkafolyamatok nem pusztán eszközigényt, de magas színvonalú vegyi anyag ellátottságot is felvetnek a maximális hatékonyság érdekében. Legyen szó akár védelemről, ápolásról vagy tisztításról, a tökéletes eredményhez magas színvonalú termékek kellenek.

Amennyiben Ön sem éri be kevesebbel, mint a legjobbal, ismerje meg most közelebbről a Ferdinand Gross kiváló, saját fejlesztésű vegyianyag termékcsaládját, a GRIZZLY-t!

Hogy miért olyan nagyszerűek ezek a termékek?

A cég mintegy 150 éves tapasztalattal rendelkezik a kötőelemek területén, így valóban jártas a C-termékekkel való munka folyamataiban is. A vevői visszajelzések és igények, valamint a magas szakmai képzettség mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy egy valóban erős, a gyakorlati használatban is remekül teljesítő termékcsalád jöhessen létre. A vegyianyagok mind saját felhasználás során, mind ipari környezetben remekül teljesítenek, gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a munkát, megvédik a kopástól és a korróziótól az egyes eszközöket, alkatrészeket, így végeredményben még az elhasználódásból adódó költségeken is csökkenthetnek.

 

A Ferdinand Gross vegyi anyag kínálata:

GRIZZLY fúró és vágó olaj – Ásványi alapú, szilikon-, klór-, gyanta- és savmentes termék, egy megbízható és magas minőségű fúró- és vágóolaj, magas hővezető képességgel. Képes növelni a használt szerszámok élettartamát, valamint konzerváló szerként is kiválóan alkalmas félkész és késztermékek, gépalkatrészek esetén is. Kifejezetten ajánlott könnyű és közepesen nehéz forgácsoláshoz, fúráshoz, menetvágáshoz, menetalakításhoz, esztergáláshoz, süllyesztéshez, reszeléshez vagy fűrészeléshez.

GRIZZLY Ipari tisztító és zsírtalanító – Gyorsan és rendkívül egyszerűen használható ez a termék, mely remek választás az alkatrészek ragasztás és lakkozás előtti zsírtalanításához és aktiválásához. Hatékonyan, mégis kíméletesen távolítja el többek között az olaj- és gyantalerakódást, szintézis olajat és szilikon maradékokat.

GRIZZLY Nagy teljesítményű kenőanyag – Részben szintetikus termék, hosszan tartó és erős tapadású kenőanyag, mely a magas nyomásnak is jól ellenáll. Magas szintű kúszó képessége miatt a legkisebb résekbe is könnyedén képes bejutni. Kiválóan alkalmas minden nagy nyomásnak, ütközésnek, rezgésnek kitett alkatrész kenésére, korrózióvédelemre, és szinte elengedhetetlen rugóstagok, stabilizátorok, terelő emelők, tengely csuklók, kapcsoló-, kuplung- és fékelemek javítása során is.

GRIZZLY PTFE Teflon spray – Egy sokoldalú zsírozószer, mely kiválóan alkalmas hosszú távú kenésre, valamint rozsda és oxidáció elleni védekezésként. Rendkívül hatékony tömítő anyagként viselkedik nedvesség és szennyeződések felbukkanása esetén, képes ellenállni a fröcskölő víznek, sós víznek, valamint enyhe savaknak és lúgoknak egyaránt. Fehér színe garantálja az optimális kenésfelismerést.

GRIZZLY Multifunkciós olaj – Képes tisztítani és ápolni a különféle műanyag és fém alkatrészeket, hatékonyan megakadályozza a korróziót. Könnyedén meglazítja a berozsdásodott csapokat, csőszerelvényeket, csavarokat, anyákat, csuklókat, bowdenhúzókat, tengelyeket, zárakat, mindemellett kenőanyagként is szolgálhat zárak, zsanérok, perselyek, vagy akár láncok esetében is.

Amennyiben szeretné közelebbről megismerni a GRIZZLY termékeket, vagy személyre szabott tájékoztatást kapni, keresse bizalommal a cég munkatársait e-mailben, vagy a +36 1 4257523-as telefonszámon!