Kisebb vagy nagyobb villanyszerelési gondja van? Csak egy lámpát kellene kicserélni, egy sütőt bekötni, vagy teljes, villamoshálózat felújításra van szüksége? Olyan szakembert keres, aki nem csak nagyobb, több napos munkákat vállal el, és a kisebb feladatokat is úgy végzi el, mint ha csak saját magának csinálná? Szeretné, ha a szakember nem tűnne el, ha mindig megbízhatóan végezné a munkáját, és nem csak egyszer, de mindig, mikor felmerül egy feladat, számíthatna a segítségére?

Ne habozzon, keressen bizalommal, és megtaláljuk problémájára a leggyorsabb és legmegfelelőbb megoldást.

Koppány Zsolt vagyok, villanyszerelő hálózatépítő és szerkezet lakatos végzettséggel rendelkezem, és sok éves tapasztalattal is rendelkezem az imént említett és további szakmákban egyaránt, így bátran mondhatom magamról: egy igazi ezermester.

Számíthat rám, ha villanyszerelési, hálózat kiépítési vagy szerkezet lakatosi munka merült fel otthonában, irodájában vagy éppen műhelyében, továbbá olyan megbízásokkal is fordulhat hozzám, amihez egy igazi ezermesterre van szüksége. A képfelfúrástól a teljes villamoshálózat felújításig megbízható és precíz munkavégzést tudok Önnek ígérni.

Rugalmas munkaidőben és korrekt árakon állok rendelkezésére Budapesten és annak közvetlen környezetében.

Amennyiben megoldásra váró problémája akadt, kérem, keresse fel weboldalamat, és az ott található telefonszámon, e-mail címen vagy a kapcsolati űrlapon keresztül vegye fel velem a kapcsolatot, beszéljük meg, hogyan lehetek a segítségére.