KKV-t vezetsz és marketing segítségre lenne szükséged, de nem tudod, hogyan zajlik egy ilyen együttműködés? Örülnél, ha láthatnád előre, mire is számíthatsz?

Ha már megfogalmazódott benned az igény, az első és legfontosabb lépésen túl is vagy. Most már csak az a feladat, hogy rászánd magad, és fel is keresd a megfelelő ügynökséget! 

Ha velünk veszed fel a kapcsolatot, a következő lépésekre számíthatsz:

  • E-mailben, telefonon vagy az űrlapon keresztül történő megkeresésed után, első lépésként egyeztetünk egy konzultációs időpontot.
  • A konzultáció során átbeszéljük, hol tart most a vállalkozásod, milyen célokat tűztél ki és milyen összeget tudsz rászánni a marketingre.
  • A megbeszéltek alapján összeállítunk egy tervet az ideális marketing módszerekről, amit részletes árajánlat formájában elküldünk neked, hogy lásd, pontosan mire számíthatsz, milyen állomásokon keresztül fogunk eljutni a célig.
  • Ha mellettünk döntesz, és az árajánlat tartalmát elfogadod, szerződést kötünk, melyben lefektetjük az együttműködésünk részleteit.
  • A szerződéskötést követően bele is vágunk a közös munkába, és megvalósítjuk mindazt, amire vállalkozásod promotálásához, a márkád építéséhez, vagy a vevőszerzéshez szükség van.

Velünk a marketing csapat munka, együtt dolgozunk, nem magas lóról beszélünk, kvázi új munkatársakat kapsz. Ha kérdésed van, bármikor felteheted, ha ötleted támad, segítünk annak legideálisabb megvalósításában!

Vágjunk bele akár már holnap a közös munkába és vigyük sikerre vállalkozásodat együtt!

Ne várj tovább, jelentkezz még MA!

boompremier.hu