A kiszámítható gyártási folyamatok egyik alapvető feltétele a kötőelemek megfelelő és rendszeres rendelkezésre állása. Az ezzel összefüggő logisztika és menedzsment azonban nem csak rendkívül összetett feladat, de magas költségekkel is járhat a vállalkozás számára. Megfelelő menedzsment nélkül a legtöbb esetben a kötőelem beszerzés teljes kiadásának megközelítőleg 85%-át az ügyintézéssel együtt járó díjterhek teszik ki, míg csupán a teljes ráfordítás 15%-a fedezi a termékek költségét.

Optimalizált és automatizált folyamatokkal azonban ez a költség rendkívül nagy mértékben csökkenthető, és a bonyolult ügyintézés, a nyomon követéssel, megrendeléssel együtt járó feszültségek, esetleges fennakadások is megspórolhatók. Ehhez pedig nincs szükség másra, mint a piac talán legkidolgozottabb kanban rendszerére.

A Ferdinand Gross által kínált kanban rendszer több, mint 800 vállalkozás számára jelent jelenleg is stabil, költséghatékony és igényre szabott c-termék ellátottságot nap, mint nap. Kínálata több, mint 100 000 féle szabvány terméket, 24 000 féle specifikus terméket és 11 000 féle szerszámot is kínál partnereinek. Amennyiben Önnek egyedi kötőelem igénye van, -méret, anyag vagy felhasználás szempontjából- a Ferdinand Gross-nál szinte biztosan megvalósulhatnak elképzelései.

A magas minőségű és széleskörű, azonnal rendelkezésre álló kínálat mellett, a saját fejlesztésekkel tökéletesített, egyedülálló kanban rendszer a garancia arra, hogy a kötőelem beszerzéssel együtt járó raktározás, logisztika és a szervezés egyszerre válik egyszerűvé, átláthatóvá, biztonságossá és kényelmessé.

Szeretné tudni, hogyan veheti igénybe a Ferdinand Gross kanban rendszerét?

A kapcsolatfelvételt követően a cég tapasztalt szakemberei első lépésben felmérik az Ön cégének igényeit, majd ezekhez igazodva alakítják ki a vállalkozás tevékenységéhez tökéletesen igazodó kanban rendszert. A munkafolyamatok, a kötőelem igény és a gyártási struktúra függvényében kerül meghatározásra például az állványok mérete és típusa, a tárolók kialakítása, valamint a szolgáltatások is egyénre szabottan választhatók. A cég a tatabányai logisztikai központjából saját járműflotta segítségével végzi az ellátást, így a gyártáshoz szükséges kötőelem ellátottság mindig folyamatos és zavartalan. A modern, online elektronikus rendszernek köszönhetően átláthatók a folyamatok, megszűnik a megrendelési idő és megspórolható a beszerzésre, ellenőrzésre és könyvelésre fordított költség tetemes része is.

Amennyiben Önnek is erős és megbízható kötőelem beszállítóra van szüksége, és szívesen dolgozna együtt egy olyan céggel, ahol a német precizitás személyes törődéssel és problémamegoldó hajlandósággal párosul, ne késlekedjen! Vegye fel mielőbb a kapcsolatot a Ferdinand Gross szakembereivel!