Az ingatlan az egyik legnagyobb értékünk, sokak eladáskor egy élet munkáját értékesítik. A vásárlók pedig legtöbbször otthont teremtenének, vagy éppen meglévő tőkéjüket szeretnék biztonságosan befektetni. Egyik cél sem kisebb jelentőségű a másiknál, így fontosnak tartjuk, hogy az ebben a folyamatban érdekeltek bármilyen célból is döntenek, megfelelő segítséget kaphassanak. 

Ingatlant vásárolni és eladni is lehet könnyű, zökkenőmentes és gyors folyamat, de lehet nehézségekkel és gondokkal terhelt is. Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy az ingatlan adás-vételi folyamatban szereplők hozzáértő és megfelelő tapasztalatra alapozott segítséget kaphassanak.

A Qarat ingatlanközvetítő hálózat alapelve, hogy magas szakmai kvalitásokkal, nagy odafigyeléssel és becsületes hozzáállással kezeljük minden egyes ügyfelünk ránk bízott ingatlan ügyeit. Munkatársaink többsége több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik a szakterületen, így valóban megalapozott tudással rendelkezik.

Munkánk során együttműködünk számtalan kiváló szakemberrel, akik munkánkat segítik. A hozzánk forduló ügyfelek nem csak az adásvételi folyamat könnyebb lebonyolításában, de például az értékbecslés, a szerződéskötés vagy éppen az energetikai tanúsítvány elintézésében is számíthatnak ránk.

Mivel tevékenységünk pénzügyi és biztosítási területre is kiterjed, mind a hitelfelvételben, mind pedig a lakásbiztosítások megkötésében számíthatnak ránk ügyfeleink. 

Amennyiben Őn is szakértő segítséggel szeretné eladni ingatlanát, vagy örülne, ha valaki segítene felkutatni tökéletes otthonát, biztonságos ingatlan befektetését, ne tétovázzon, keressen minket bizalommal!

Weboldalunkon nem csak széles ingatlan kínálatunkat tekintheti meg, de bővebben megismerheti szolgáltatásainkat is, és megtalálhatja konkrét elérhetőségeinket.