Ön bizonyára tudja, hogy bár a C-termékek a teljes beszerzési volumen csekély százalékát teszik ki, ugyanakkor, az ezzel együtt járó költségek a teljes beszerzési költség mintegy 85%-át is jelenthetik. Melyik cégvezető ne szeretne ezeken a költségeken faragni, amennyiben az módjában áll?

A Ferdinand Gross kanban rendszere átlátható, széleskörű és stabil megoldást nyújthat Önnek a C-termék menedzsmentben.


Ha fontos a kiszámítható gyártási folyamat és ehhez a kötőelemek folyamatos rendelkezésre állása, de szívesen csökkentené mind a beszerzés költségeit, mind az ezzel együtt járó feladatokat, ne keressen tovább! A Ferdinand Grossnál egyénre szabott megoldásokkal határozzák meg és valósítják meg a leginkább kifizetődő C-termék menedzsment megoldást.

A nagymúltú német cég magyarországi logisztikai központtal rendelkezik, és saját járműflotta segítségével szállítja a szükséges elemeket a kért helyszínre. A vállalat felkészült és szakértő munkatársai akár az eseti megrendelésektől kezdve egészen a teljes C-termék menedzsmentig mindenben gyorsan és szakszerűen rendelkezésre tudnak állni.

A forradalmian új, kizárólag a Ferdinand Gross kínálatában elérhető FALCON rendszer segítségével a kanban egy új dimenzióját is elérhetővé teszik ügyfeleik számára. Az egyszerű applikációként letölthető program segítségével nincs többé polcon keresgélés, sem helyhez kötött lekövethetőség, hiszen egy a szoftver-cockpit-ben található Excel-exportálási funkcióban levő egyéni szűrés lehetővé teszi, hogy a beszerző, a C-termékek felhasználását még célzottabban és hatékonyabban tudja ellenőrizni. 

A széleskörű használati funkciók miatt a statisztikák, kiértékelések elkészítése és a felmerülő igényekre adott gyors reagálás már nem jelenthet problémát. A FALCONBAN átlátható minden adat a felhasználástól kezdve a megtérülésen át az árig. 

Amennyiben szeretné tudni, megközelítőleg mennyit takaríthat meg a Ferdinand Gross kanban rendszerének bevezetésével, végezzen egyszerű számítást a folyamatköltség-kalkulátor segítségével. Ha pedig személyes és részletes tájékoztatást szeretne a választható lehetőségekről, keresse a cég szakértő munkatársait e-mailben, vagy a +36 1 425-7523 -as telefonszámon!